Drattade omkull igår

Självklart använder man sina broddar i det här väglaget. Men jag skulle bara gå en liten skogspromenad där det faktiskt var ganska bra att gå så jag tyckte inte jag behövde dom. Just det! Jag ramlade, i slutet av promenaden så hamnade jag på rumpa/rygg. När jag ligger så är det två hundar som slickar mig i ansiktet och den tredje tryckte in sin nos under min rygg som om hon ville hjälpa mig upp.
.
Självklart är det broddar som gäller idag:

Slip Stopper

Tre golden retriever i huset

Nu passar vi två goldenhundar för en kompis som är bortrest några dagar, så här är full rulle i huset. Alla tre har så roligt tillsammans och njuter av varandras sällskap.
Tyvärr blev min sömn lite dålig i natt för en av dom besökande hundarna skulle till varje pris ligga i min säng och jag fick mota bort henne hur många gånger som helst. Till slut vann jag!

Vilken dag

Äntligen kan man hitta mark utan snö och is. Var på brukshundklubben idag och inne i skogen fanns det mark att träna på som inte var istäckt. Goa fick jobba med dummiesök, linjetag och dirigeringar. Hon var överlycklig och jobbade underbart bra.

Goldenkennel - Skogsvråns kennel

Nu är mitt kennelnamn godkänt från Kennelklubben. Endast om någon protesterar och får protesten godkänd så kan detta ändras. Mitt kennelnamn är Skogsvråns kennel.
.
Till hemsidan

Golden spårar i Floda Centrum

Igår la jag ett spår för Goa i Floda Centrum. Det blev ett ganska långt spår. Över parkeringen, torget, nerför trappa, uppför trappa, över vägen och runt, till sist en bit på skolgården också.
Det märktes att det blev ett ganska svårt spår på många avsnitt, speciellt när vi skulle över vägen (där hade förstås många stått) där tog det tid. När vi slutligen kom till skolgården då blev det full fart för där hade ingen gått på länge (mer än jag).
.
Goa lyckades och fick in alla apporter. Det var ett riktigt svårt spår och självklart gick jag ganska nära henne eftersom det var en så speciell miljö. Hon var så trött efter detta. Både Goa och jag var jättenöjda med aktiviteten.

Skogsvråns kennel

Goa, en golden retriever från jaktlinjer

RSS 2.0