Det blir ingen parning detta löp

Goa löper nu och jag har beslutat mig för att avstå parningen. Det känns inte som om hon är färdigrehabiliterad efter skadan och jag vill inte chansa. Därför skjuter jag på tänkt parning till nästa löp som jag räknar med blir om ca 7-8 månader. Dom valpköpare som anmält intresse har fått information.

Goa får gå lös

Idag var sjukgymnasten väldigt nöjd med Goa. Hon kunde inte provocera fram minsta smärta eller märka någon begränsning i ländryggen på Goa så det är nog faktiskt så att hon är helt bra fast jag törs knappast tro det. Nu skall hon få gå lös och röra sig fritt, men för säkerhetsskull så avvaktar jag förstås lek med annan hund.
.
Det känns så skönt att det gått så bra.
,

Passat Stella

Vi har passat labradoren Stella 1 år i helgen. Svårigheten var att få hundarna att inte leka vare sig inne eller ute med tanke på framförallt Goas rygg. Jag tar det säkra före det osäkra. Det gick trots allt ganska bra, dom gånger Stella försökte med lite lekinviter så vände Goa bort huvudet så var det avklarat.
.
Ute fick Stella rusa runt och roa sig själv. Bägge hundarna sov tillsammans på natten och allt var faktiskt frid och fröjd. Tomas t.o.m. väckte dom på morgonen så djupt sov dom.
.
Så här lugnt kan dom ligga tillsammans och njuta av solen.
.

Inneträning

Sedan blev det träning att bägge hundarna skall vara inne och inte leka/busa. Lite svårt för Stella som är ung. Vi skall passa henne 1 1/2 dag i helgen så det måste funka.
.
Här tar Goa skydd under bordet mellan våra fötter.
.

Promenad med Stella

Nu har vi varit på promenad med Stella och hennes matte Birgitta. Goa i koppel förstås medan Stella fick springa runt som hon ville. Det funkar faktiskt bra, dom förstår att dom inte skall leka.
.
Goa fick känna hur det känns att hålla en dummy igen, det var ett tag sedan nu.
.

Tack och Lov

Tack och lov att allt med Goas skada går framåt. Det märks absolut inget på henne nu och hon är nog ganska trött på att ta det lugnt. Hos sjukgymnasten får Goa bl.a. gå på ett gåband i vatten. Sjukgymnasten är jättenöjd med henne och nu får jag gå hur långa promenader som helst.
.
För säkerhetsskull så är jag väldigt försiktig, det skulle vara så tråkigt om skadan gick upp. Det känns så viktiigt att Goa är i toppform inför parningen. Därför tar vi det lugnt och promenerar i koppel ett tag till. Igår fick hon gå ett spår och det uppskattade hon verkligen. Självklart låg det i en fin och jämn terräng.
.
Ännu har hon inte behagat löpa så det är bara att vänta på naturens gång.
.
.

Skogsvråns kennel

Goa, en golden retriever från jaktlinjer

RSS 2.0