Golden Christmas

Nu har vi tagit julledigt och Goa får ta det lugnt precis som resten av oss i familjen. Det blir mer umgänge med våra barn och släktingar, det uppskattar förstås Goa mycket. Hon välkomnar alla. Idag har jag lagt in lite nya bilder på hemsidan.
.

Mer om goldenvalpar

Nu har vi uppdaterat hemsidan med lite mer information om valpplanerna och om Evin, så titta in på www.birgittas.se om du är intresserad.
.

Hanne till Goas goldenvalpar är klar

Det blir Sörgoldens Evinrude "Evin" som jag kommer att använda till parningen. Han är en jätteduktig hund som har fått 2:a Ekl B-prov. Han är inte bara duktig, han är trevlig också. Evin finns i Alingsås så Goa och han kan träffas fler gånger innan det är dags.

evinrudekollage.jpg (79543 bytes)

Bilder från www.sorgordens.se

Goa goldenvalpar planeras

Hoppas få klart denna vecka vilken hanne jag skall ha till Goas goldenvalpar. Läs mer på hemsidan. Här en bild när jag hämtade Goa.
.

Goa har fått vila

Den här helgen har Goa fått vila från träning. Hon har varit hemma och jag har varit i Stockholm hos ena dottern. Men nu är jag tillbaka och Goa ser fram emot besök på brukshundklubben och träning. Så idag blir det stora träningsdagen, först tränar jag mig själv på gymet och sedan blir det Goas tur på klubben.

Promenad och lite träning

Idag blev det en skön långpromenad i snövädret. Vi tränade med dummy också, det blev linjetag och dirigeringar höger/vänster. Alltid lika uppskattat av Goa.
.

Skogsvråns kennel

Goa, en golden retriever från jaktlinjer

RSS 2.0